Bayrol POOLMANAGER 5 CLOR

20.458,00 Lei
La comanda

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 177100 Ai nevoie de ajutor? +40 725 605 605
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
De la prima vedere poţi spune că acest dispozitiv de măsurare, control şi dozare este unic în ceea ce priveşte operarea, funcţionarea şi designul. În timp ce se lucra la dezvoltarea acestuia s-a accentuat în mod special optimizarea caracteristicilor predecesorului său. Rezultatul a fost un sistem care îşi depaşeşte competitorii din aceeaşi categorie.
Uşurinţa operării a ajuns la un nivel şi mai sofisticat odată cu introducerea unui touch screen de 5,7” împreună cu un ghid de operare bine gândit. Este suficientă o uşoară atingere a afişajului pentru a ajunge la articolul dorit din meniu. Programările sunt facute în acelaşi mod. Şi dacă ai nevoie de ajutor pentru un paramentru sau articol din meniu nu trebuie decât să apeşi tasta help/ajutor. Toate articolele din meniu sunt însoţite de texte ajutătoare. S-a realizat o simplificare majoră a ... iniţiale în care Pool Manager........ anumiţi parametri care sunt foarte importanţi pentru începerea primei operaţiuni.? Aşa că puteţi fi siguri că nimic nu este uitat iar apa din piscina dvs. este întreţinută optim chiar de la început. Pool Manager arată utilizatorului ce să facă.
Noile pompe funcţionează mai precis şi mai silenţios. Combinate cu măsurătorile exacte şi controlul exercitat de Pool Manager acestea fac sistemul să fie sigur şi de încredere. În dezvoltarea acestor caracteristici s-a pus accent pe minimalizarea nevoii de stocare a elementelor ... Cu mai puţine elemente de ... si în consecinţă costuri de stocare mai mici puteti oferi toate avantajele de service pentru tehnologia de masurare, reglare şi dozare Bayrol. O altă îmbunătăţire evidentă este noul design atractiv. Zilele când un dispozitiv tehnic trebuia să arate ca un sistem ingineresc au apus demult. Carcasa elegantă şi atractivă acoperă tot ce nu e nevoie să vezi. Dar această parte este încă uşor accesibilă chiar dacă este bine protejată de praf. Carcasa poate fi uşor îndepărtată atunci când este nevoie oferind acces complet. Împreună cu noile pompe acest dispozitiv are per ansamblu o înfăţişare? Foarte atractivă care îl ajută pe client să aleagă un Pool Manager.
Noul sistem chiar depăşeşte flexibilitatea binecunoscută a PoolManager-ului. Sistemul SELECT a fost ....dind posibilitatea operatorului să schimbe programele de întreţinere a apei fără reinstalare. Aşa că dacă după o serioasă ... clientul hotărăşte să aleagă un alt program de întreţinere, o poate face la orice oră. Când se trece la o altă metodă de întreţinere este necesară doar schimbarea modulilor specifici şi introducerea codului.
Există de asemenea un număr de opţiuni de extindere, cum ar fi folosirea Pool Connect.
Avantaje la vedere:
·   Un touch screen mai mare şi mai bine aranjat care asigură o operare sigură şi intuitivă. Doar apăsaţi pe funcţia dorită şi pagina de meniu potrivită apare. Toate valorile sunt supuse unei verificări de plauzibilitate atunci când sunt accesate aşa că programări incorecte majore nu sunt posibile.
·   Un meniu clar structurat. Toţi termenii sunt prezentaţi într-un text clar uşor de înţeles. Meniul este aranjat pe doar câteva niveluri asigurând o navigare uşoară şi simplă.
·   Ajutorul ...  este întotdeauna disponibil prin tasta hot aşa că poţi obţine toate informaţiile importante de care ai nevoie fără un manual. Şi asta face operarea şi mai uşoară.
·    Asistenţa pentru operarea iniţială previne erorile în setările Pool Managerului chiar de la început. Cei mai importanţi parametrii sunt ceruţi în funcţie de substanţa pentru care dispozitivul este setat: clor, brom sau oxigen activ
·   Chiar şi versiunea de bază este dotată cu 2.... care pot fi folosite independent una de alta. Acestea fac posibilă trecerea la diferite atracţii acvatice cum ar fi sisteme cu jet sau luminare subacvatică programată cu un timer.
·   Orarul/agenda memorează evenimente cum ar fi calibrări sau alarme. Acest istoric operaţional grabeşte... Datele memorate în agendă pot fi citite folosind un card SD standard şi arhivate pe un PC.
·   Pool Manager poate fi conectat la orice PC cu sistemul de operare Windows folosind software de comunicare operational. Citirile pot fi urmarite grafic pe monitor iar dispozitivul poate fi controlat de la distanţă.
·   Pool Manager este dotat cu o interfaţă deschisă CAN. Aceasta face posibilă o conectare viitoare a altor dispozitive care se potrivesc acestui standard.
·   Fiecare Pool Manager poate fi dotat opţional cu o pompă Flockmatic. Aceasăa mica cheltuială în plus face apa din piscina şi mai strălucitoare şi limpede. Cele mai mici particule de murdărie sunt adunate şi pur şi simplu colectate de filtru.
Atentie! Pompa de floculant nu este inclusa in pret iar poza produsului PoolManager este pentru prezentarea in varianta finala impreuna cu pompa de floculant Flockmatic.

Scrie un review


close

POOLMANAGER 5 CLOR

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.